السبت 06 ديسمبر 2025
More forecasts: Wetter 4 wochen
رئيس التحرير
محمود المملوك
أخبار
حوادث
رياضة
فن
سياسة
اقتصاد
محافظات
محافظات

إيناس الدغيدي عن أعمال يوسف الشريف: لا أحب مسلسلاته ولا أفكاره.. ولو قعد في بيتهم أحسن

إيناس الدغيدي
فن
إيناس الدغيدي
الإثنين 03/مارس/2025 - 12:18 ص

كشفت المخرجة إيناس الدغيدي، عن موقفها ورأيها في أعمال الفنان يوسف الشريف، مشيرة إلى أنها لا تحب نوعية أعماله ولا الأفكار التي يقدمها.

وقالت إيناس الدغيدي خلال لقائها مع الإعلامية بسمة وهبة، ببرنامج العرافة: أنا مش بحب السكة بتاعت يوسف الشريف ولا بحب نوعية المسلسلات اللي بيعملها، سواء أفكاره وطريقته وتركيبته، إزاي أشتغل فنان وميحصلش تلامس، ما يمسكش أيد واحدة لا يبوسها ولا ينام جنب مراته في المسلسل يبقى يقعد في بيتهم بقى.

تصريحات إيناس الدغيدي مع بسمة وهبة  

كما تحدثت إيناس الدغيدي خلال الحلقة، عن رأيها في أعمال السبكي قائلة: أنا مش من مدرسة السبكي، من وجهة نظري أن السبكي كان سبب في هبوط الفن المصري، وهو ابتدأ كويس ولكن بدأ يختار إيفيهات من القهاوي ودخلنا حتة تانية غير الفن ومبسوطة أنه خارج مصر دلوقتي.

وأردفت عن الخلاف بينها وبين آثار الحكيم: مبقتش موجودة ومشكلتها في اتخاذها تيار إسلامي يعيبها كفنانة لأن ده خارج الفن وبينها وبين ربنا مش الفن، وبسطتني لما هجمتني وحطت اسمي مع يوسف شاهين إننا اللي بوظنا السينما.

تابع مواقعنا