السبت 06 ديسمبر 2025
More forecasts: Wetter 4 wochen
رئيس التحرير
محمود المملوك
أخبار
حوادث
رياضة
فن
سياسة
اقتصاد
محافظات
محافظات

أحمد السقا: أي ماتش بين الأهلي والزمالك هنعتبره تقسيمة.. وربنا رزق باسم سمرة بدور عيسى الوزان

أحمد السقا
فن
أحمد السقا
الأحد 13/أبريل/2025 - 12:25 ص

حل أبطال مسلسل العتاولة 2، ضيوفا على برنامج الحكاية الذي يقدمه الإعلامي عمرو أديب، وكشفوا عن كواليس تحضيرهم للعمل.

أحمد السقا: أي ماتش بين الأهلي والزمالك هنعتبره تقسيمة.. وربنا رزق باسم سمرة بدور عيسى الوزان

وقال أحمد السقا: ربنا رزق باسم سمرة بدور عيسى الوزان وأي ممثل تاني مكنش هينجح فيه، وبشكر المخرج أحمد خالد صالح والمؤلف مصطفى جمال هاشم وشكرًا لـ للمستشار تركي آل الشيخ على تعليقه أن العتاولة 2 حقق أعلى نسبة مشاهدة وأي ماتش بين الأهلي والزمالك هنعتبره تقسيمه بعد كده.
وأوضح طارق لطفي: النجاح الكبير للجزء الأول هو اللي دفعنا لتقديم العتاولة 2 وبالتأكيد وجود المخرج أحمد خالد موسى وشركة منتجة كبيرة كانت دافع كبير لينا وسعيد بالشغل مع نسرين أمين.
وأضافت: معرفش موتوني ليه في العتاولة وقلبي كان بيدق جامد خصوصًا في أنا عملت المشهد ده في مسلسل الحقيقة والسراب وعيطت أنا وباسم سمرة في المشهد ده.
مسلسل العتاولة 2 بطولة أحمد السقا، طارق لطفي، زينة، باسم سمرة، فيفي عبده، نسرين أمين، أحمد كشك، مصطفى أبو سريع، مي القاضي، هدى الإتربي، مريم محمود الجندي وآخرين كما شارك في العمل العديد من ضيوف الشرف منهم محمد علاء.

تابع مواقعنا