سميرة أحمد: حاولوا يسحبوا البساط من ماسبيرو ومحدش قدر.. وعندي مسلسل مهم متبرعة بأجري فيه لـ تحيا مصر
أعربت الفنانة سميرة أحمد، عن سعادتها الكبيرة بـ تكريمها خلال فعاليات مؤتمر مستقبل مصر في الدراما، المقام حاليًا في مبنى ماسبيرو، كما كشفت عن مسلسلها موضحة أنها ستتبرع بـ أجرها به لـ صندوق تحيا مصر.
وقالت سميرة أحمد، في كلمتها عقب تكريمها بـ مؤتمر مستقبل الدراما في مصر: سعيدة برجوعنا مرة أخرى لماسبيرو، حاولوا يسحبوا البساط من ماسبيرو لكن محدش قدر، ولما المسلماني كلمني للتكريم قلت له بنهني نفسنا بيك، إن شاء الله هتكون سنة نجاح علينا كلنا.


وتابعت سميرة أحمد: أنا عندي مسلسل مهم مطلعش ومتبرعة بأجري فيه لتحيا مصر، والمسلسل من زمان وما اتعملش ولما سألت قالولي لجنة القراءة مقرتوش وموجود في الدرج، ودا مش حلو يحصل مع النجوم الكبار، لكن أنا بطلب من المسلماني يشوفه تاني.
تكريم المخرج محمد فاضل في مؤتمر مستقبل الدراما في مصر
كما تم تكريم المخرج محمد فاضل، خلال فعاليات مؤتمر مستقبل الدراما في مصر، حيث تم منحه وسام ماسبيرو للإبداع، وأعرب عن سعادته قائلًا: التكريم في أحضان ماسبيرو له طعم تاني خالص، أنا وأجيال كثيرة دخلنا ماسبيرو ومكنش في سلالم ولا اسانسيرات طلعنا على السقالات، وبهدي تكريمي للجيل الجديد والوسط من المخرجين الشباب.


