رسالة منسوبة لوالد تلميذ دمنهور: فيه ناس تدخلت عشان ليها أهداف تانية
نشر عمرو علي أحد المتابعين لقضية الطفل ياسين ضحية الاعتداء داخل مدرسة بدمنهور، رسالة ادعى نقلها عن والد الطفل، والذي كان قد تواصل معه قبل تداول القصة عبر الصفحات والمنصات، وكشف له تفاصيل عنها.
تفاصيل رسالة منقولة يُدعى أنها من والد تلميذ دمنهور
وكان مضمون رسالة الأب التي نقلها عنه عمرو: إحنا والد ووالدة ياسين متشكرين للناس ولدعمكم وتعاطفكم، بس عايزين الأمور تهدى وننتظر نتيجة المحكمة وإن شاء الله تكون نتيجة خير لينا.

واستكملت الرسالة: في ناس دخلت في النص ليها أهداف تانية بقت بتأثر على فرصة ياسين أنه ياخد حقه، إحنا كنا ماشيين في القضية في السر ومحدش يعرف حاجة.
وأضاف الأب في الرسالة المنقولة: ناس كتير بيتواصلوا معايا بس أنا وأسرتي ممتنعين، وأهم حاجة نفسية ياسين.
وفي سياق متصل، حددت محكمة جنايات دمنهور غدا الأربعاء، أول جلسات نظر قضية محاكمة المتهم بالتعدي على تلميذ واستدراجه من داخل المدرسة لهتك عرضه، وذلك طبقا لما أكده الطفل في التحقيقات وما أقرته والدته عن إفصاح التلميذ لها عن ما تعرض له.


