الجمعة 05 ديسمبر 2025
More forecasts: Wetter 4 wochen
رئيس التحرير
محمود المملوك
أخبار
حوادث
رياضة
فن
سياسة
اقتصاد
محافظات
محافظات

الفنان توفيق عبد الحميد يستغيث بالمسؤولين: شقتي مقفولة بقلها 15 سنة.. رجعولي عداد المياه اللي شلتوه

توفيق عبد الحميد
فن
توفيق عبد الحميد
الثلاثاء 26/أغسطس/2025 - 09:28 ص

استغاث الفنان توفيق عبد الحميد بالمسؤولين بعد أن تمت إزالة عداد الكهرباء الخاص بمنزله في محافظة الإسكندرية، مشيرا إلى أنه برغم عدم زيارته لمنزله الخاصة منذ 15 عاما، إلا أنه كان دائما حريصا على أن يسدد فواتير المياه.

توفيق عبد الحميد يستغيث بالمسؤولين: رجعولي عداد المياه اللي شلتوه

وكتب الفنان توفيق عبد الحميد منشورًا، عبر حسابه الشخصي بموقع التواصل الاجتماعي فيس بوك قال فيه: السيد رئيس مرفق مياه المنتزه بعد التحية.. حدث هذا في شقتي بمحافظة الإسكندرية بالعصافرة بحرى في شارع أطلس، دفعت فواتير المياه لفترة طويلة رغم أنها كانت باهظة وغير منطقية، وأنا كمان مكنتش بروحها، لكن دفعتها وبعد شوية شالوا عداد المياه، وبعد شوية عملوا ليا مخالفة استخدام المياه بشكل غير قانوني، وحرروا ليا مخالفة بـ 20 ألف جنيه، كل ده والشقة مقفولة لسنوات طويلة. 

وأردف توفيق عبد الحميد: ممكن تتأكدوا من هذا الأمر من استخدام عداد الكهرباء، لأني خاصمتها علشان كانت بتشوف البحر من كل حتة فيها، وبعد كده اختلف الأمر تماما، وبقت كمان مجروحة وأنا كمان بقيت مريض، فخاصمتها ومروحتهاش بقالي حوالى 15 سنة، ينفع كدة يا إسكندرية ويا رئيس مرفق مياه المنتزه، أنا عايز العداد بتاعي اللى شلتوه ويبقي في الشقة.

تابع مواقعنا