مصطفى قمر: التريند دلوقتي بالفلوس وزمان كان آخرك تدفع للظهور في برنامج سياسي شهير
كشف مصطفى قمر عن كواليس حياته الشخصية والمهنية وكيف كان لـ شكري أبو عميرة الفضل عليه في تقديم أول فيديو كليب، وهذا من خلال أحد برامج البودكاست.
مصطفى قمر: التريند دلوقتي بالفلوس وزمان كان آخرك تدفع للظهور في برنامج سياسي شهير
وقال مصطفى قمر: في ناس بتدفع فلوس علشان التريند وزمان كان ممكن تدفع علشان تكون غلاف مجلة أو تطلع في برنامج سياسي شهير، وشكري أبو عميرة أول من قدملي فيديو كليب، رغم إني كنت خايف في الأول.
وأضاف: فرقة مسار إجباري طالعين من عباءة مصطفى قمر.. وصيام الجيتاريست في الفرقة كان بيقعد على رجلي وبيتفرج عليا وأنا بلعب الجيتار زمان ودلوقتي بقى أستاذ.. وحد من فرقة كايروكي برضه قالي أنت مأثر فينا وفي فرقتنا.
ومن ناحية أخرى سبق ودعم مصطفى قمر أنغام في أزمتها الصحية، حيث كتب بوست على حسابه الخاص إنستجرام: ربنا يتمم شفاكي على خير يا أنغام يا رب، يلا شدي حيلك ترجعيلنا بألف سلامة وتفرحينا وتفرحي جمهورك، أدعو لها يا جماعة تقوم بالسلامة وشفاءً لا يغادر سقمًا بإذن الله.
كما يواصل مصطفى قمر في الفترة الحالية التحضير لأكثر عمل غنائي جديد ومنهم أغنية قمر قمرين، كلمات مودي نبيل وألحان فارس فهمي وتوزيع كريم عبد الوهاب.
أيضا من المفترض أن يتم طرح أكثر من أغنية أخرى ديو يجمعه مع إدوارد ينافس من خلاله في الموسم الصيفي الحالي ولكن إلى الأن يتم الإعلان بشكل رسمي عن الموعد النهائي لطرح هذه الأغاني.



