الجمعة 05 ديسمبر 2025
More forecasts: Wetter 4 wochen
رئيس التحرير
محمود المملوك
أخبار
حوادث
رياضة
فن
سياسة
اقتصاد
محافظات
محافظات

حطيت السم في العيش لأول ضحية.. اعترافات المتهمة بإنهاء حياة أسرة دلجا بالمنيا

أرشيفية
محافظات
أرشيفية
السبت 06/سبتمبر/2025 - 01:39 م

كُشف الستار عن واحدة من القضايا التي هزت محافظة المنيا ودوائر الرأي العام، وهي قضية صغار دلجا، التي راحت ضحيتها أسرة كاملة مكونة من أب و6 صغار، بعد تناولهم طعامًا مُسممًا داخل منزلهم، وظهر ادعاءً وفاتهم بمرض غامض أشبه بالتهاب السحايا، قبل أن تكشف التحريات لاحقًا خيوط الجريمة، وتكشف تورط الزوجة الثانية للأب في التخطيط والتنفيذ مستخدمة مبيدا حشريا كوسيلة لإنهاء حياة الضحايا، ليبدأ مسلسل التحقيقات واعترفت المتهمة بجريمتها وانتهت بإحالتها إلى المحاكمة الجنائية.

 

نص التحقيقات في قضية مقتل صغار ووالدهم

وحصل القاهرة 24 على نص التحقيقات في قضية مقتل صغار ووالدهم واستمعت جهات التحقيق لأقوال المتهمة وهي زوجة الأب الثانية وجاءت كالآتي: اللي حصل إن جوزي رجع أم هاشم في بيت اللي اشتراه جديد بعد رمضان اللي فات وكان بيقعد عندي أسبوع وعند أم هاشم أسبوع وإنه في يوم الأحد ۲۰٢٥/٧/٦ جالي ناصر وكان معاه محمد ابنه ودخل البيت وطلب منى إني أأكل محمد

وأضافت: فأنا عملت بامية وكان فيه ربع رغيف عيش شمسي أنا كنت خبزاه قبل كده وكان فيه علبة فاضية لونها ابيض قد كف الإيد بتاعة مبيد كانت مرمية على السطح كان ناصر جابها ورماها على السطح بعد ما استخدمها وأنا حطيت فيها مية ورجتها وحطيت منها كام نقطة على العيش من ناحية قلب العيش.

وتابعت: اديتهم لمحمد وأكل ربع الرغيف كله والبامية وبعد كده جوزي ناصر مشي ومحمد أكل ونزل من البيت وبعدها بيومين عرفت إن محمد تعب وعنده سخونة بس وعرفت الكلام ده لما أبو ناصر اتصل بيه وهو معايا عند دكتور النساء وقاله إن محمد تعبان.

تابع مواقعنا