حورية فرغلي: مبقاش عندي عروق في جسمي من كتر العمليات
كشفت الفنانة حورية فرغلي، عن معاناتها بسبب العمليات الجراحية التي خضعت لها على مدار السنوات الماضية بسبب حادثة أنفها، موضحة أنها لن تخضع لأي جراحة تجميلية للأنف مرة أخرى.
وقالت حورية فرغلي، في تصريحات تليفزيونية: مبقاش عندي عروق في جسمي من كتر العمليات، مفيش غير عرق واحد في رقبتي الدكاترة بيحطوا فيه البنج لأن كل عروقي اتقفلت، والأول كان يهمني شكلي لكن دلوقتي مش عايزة أعمل الكلام ده ولا أشوف دكتور في حياتي، وبقول للناس ماتبصوش ليا وبلاش تضايقوني علشان شكلي مش عاجبكم.
تصريحات حورية فرغلي
ومن جانب آخر، سبق وعلقت حورية فرغلي على الجدل المثار مؤخرًا عن ما يتم نشره عبر حساباتها الشخصية بمواقع التواصل الاجتماعي، مؤكدة أن حساباتها سرقت منذ 4 سنوات، وقالت في لقائها مع القاهرة 24: مش أنا اللي بكتب على السوشيال ميديا، الناس دي سارقة صفحاتي، وأنا بقالي 4 سنين مكتبتش أي حاجة على الميديا ولا بشوف أي حاجة بتتكتب، وأنا رفعت قضية.
أعمال حورية فرغلي
يذكر أن حورية فرغلي، شاركت في مسلسل أيام الجزء الثالث، والذي دارت أحداثه في إطار درامي حول مقتل الدكتور رائد واتهام رياض واحتجازه، بينما يواصل فريد البحث عن الكنز الأثري، وتتضاعف التعقيدات مع ولادة عبير في ظل غياب رياض.
شارك في بطولة أيام، نخبة من أبرز الفنانين منهم: رياض الخولي، شيري عادل، حورية فرغلي، أحمد صفوت، سلوى خطاب، ندى موسى، والعمل من تأليف سماح الحريري، وإخراج محمد أسامة.


