سيف مرديني عن تعاونه مع فتحي عبد الوهاب في مسلسل بطل العالم: كان حلمي إني أمثل معاه
كشف الفنان الشاب سيف مرديني، عن كواليس مشاركته في مسلسل بطل العالم، حيث قدم شخصية مروان شقيق الفنان فتحي عبد الوهاب، وحقق نجاحًا ملحوظًا، وتحدث أيضًا عن تجربته.
وقال سيف مرديني في تصريحاته لـ القاهرة 24: أنا سعيد جدًا بردود أفعال الجمهور على المسلسل وعلى دوري مكنتش متوقع رد فعل الناس ده ولا النجاح بالشكل ده ولكن الحمد لله كل ده توفيق من عند ربنا وإحنا تعبنا جدًا في العمل علشان نطلع حاجة حلوة ومختلفة بالشكل ده.

وعن تعامله مع النجم الكبير فتحي عبد الوهاب، قال: من أول يوم، نسيت إنه الأستاذ فتحي عبد الوهاب ولما شافني أول ما دخل الكرفان فضل يبصلي ومركز معايا جامد ولما اتكلمنا حسيت إننا نعرف بعض كويس أوي وفي أول مرة أشوفه قالي تعالي وحضني وقعد يطبط عليا كأني أخوه الصغير بجد.

وتابع مرديني: فضل يقولي أنت شاطر وبتعمل حاجات حلوة جدًا، محستش لحظة إني متوتر معاه، وكان قبل كل مشهد ييجي يقولي 'أنت حاسس إيه؟' وكان دايمًا مهتم بيا في اللوكيشن بشكل كبير.
وأضاف مرديني: كان حلم حياتي إني أمثل مع فتحي عبد الوهاب، والحمد لله حققته.
كما تطرق للحديث عن موقف مع المخرج عصام عبد الحميد، قائلًا: سألني أول ما شافني نفسك في إيه؟ قولتله نفسي أبني بيت كبير أعيش فيه أنا وأهلي، لأننا كلنا عايشين في بيوت صغيرة وإيجار، قالي أنت طموح وهتوصل للي نفسك فيه.
قصة مسلسل بطل العالم
وتدور أحداث مسلسل بطل العالم حول بطل إفريقيا السابق في الملاكمة، الذي تنقلب حياته رأسًا على عقب بعد خسارته في كأس العالم، ليعمل لاحقًا كحارس شخصي محترف باحثًا عن فرصة ثانية، وتتغير مسارات حياته عندما يُكلف بحماية دنيا، ابنة رجل أعمال غامض ترك خلفه ثروة مخفية وديونًا خطيرة لصالح محروق، أحد كبار المتحكمين في عالم الرهانات.


