الجمعة 22 مايو 2026
More forecasts: Wetter 4 wochen
رئيس التحرير
محمود المملوك
أخبار
حوادث
رياضة
فن
سياسة
اقتصاد
محافظات
محافظات

هشام نصر: كنت مستني الناس تقول للزمالك برافو.. ولن نضيع فرصة دوري أبطال إفريقيا

القاهرة 24
رياضة
الخميس 21/مايو/2026 - 11:29 م

أكد هشام نصر، نائب رئيس نادي الزمالك، أن تتويج الفريق بلقب الدوري الممتاز في ظل الظروف الصعبة التي مر بها النادي يُعد إنجازًا كبيرًا، مطالبًا بتقديم الدعم للقلعة البيضاء من أجل مصلحة الكرة المصرية.

هشام نصر: كنت مستني الناس تقول للزمالك “برافو”.. ولن نضيع فرصة دوري أبطال إفريقيا

وقال هشام نصر في تصريحات تلفزيونية: أنا عايز أقتبس جملة من فخامة الرئيس.. لما أكون راكب عربية على قدي واللي جنبي راكب مرسيدس، ولما أسبقه ميقلش ليا برافو!.

وأضاف: كنت مستني يتقال لنادي الزمالك برافو.. إحنا في أصعب ظروف مرت في تاريخ النادي وبنحقق لقب الدوري المصري.

ووجه نائب رئيس الزمالك رسالة إلى الدولة المصرية، قائلا: شوفتوا جمهور نادي الزمالك وشوفتوا المنافسة.. لازم يكون في نظرة لنادي الزمالك، مش علشان الزمالك بس، لكن علشان الكرة المصرية.

وتابع: لما يكون في خمس فرق أو أكثر في المنافسة، ده أكيد هيكون في صالح الكرة المصرية.

وعن أزمة القيد، أكد هشام نصر أن مجلس الإدارة يعمل بقوة على إنهاء الملف، قائلا: قريبا بإذن الله هتلاقوا الأفعال بتتكلم.. لما توصل لدوري أبطال إفريقيا بعد غياب سنين أكيد دي فرصة عمرنا ما هنضيعها.

كما طالب جماهير ورموز الزمالك بالتكاتف خلال الفترة المقبلة، مضيفا: أتمنى يحصل تكاتف من كل جماهير ومحبي ورموز نادي الزمالك، وأبلكيشن نادي الزمالك هيبقى داعم كبير وهيحل أزمات كتيرة.

واختتم تصريحاته قائلا: إحنا شغالين من فترة، وبإذن الله هنحصل على الرخصة الإفريقية، وممكن يبقى في مد للوقت كمان، وبنسعى لحل كل حاجة.

تابع مواقعنا