السيناريست إسلام حافظ: دايما بفكر هناقش القضية إزاي.. وباخد وقتي بين كل عمل والتاني
تحدث الفنان والسيناريست إسلام حافظ، عن أعماله كاشفا سبب طول المدة بين كل عمل والآخر، سواء سيناريست أو تمثيل.
وقال إسلام حافظ خلال لقائه مع القاهرة 24: أنا باخد وقتي أوي في الشغل عشان كده ممكن أتأخر في العمل، ومفيش قضية معينة عايز أناقشها ودايما بفكر هناقش القضية إزاي، مش إن إيه القضية اللي هناقشها.
أعمال إسلام حافظ
ويذكر أن فيلم درويش يعد آخر أعمال إسلام حافظ التمثيلية، والذي يعرض حاليا في دور عرض السينمات، ويضم كل من الفنان عمرو يوسف، دينا الشربيني، تارا عماد، محمد شاهين، ومصطفى غريب، وخالد كمال، وأحمد عبد الوهاب، وإسلام حافظ، وهشام ماجد والعمل من تأليف وسام صبري، وإخراج وليد الحلفاوي.
وفي سياق مختلف، سبق وأكد إسلام حافظ، أن الفنان الراحل هيثم أحمد زكي لم يكن يعاني من مرض معين قبل وفاته، وإنه استمتع بالعمل مع الراحل في آخر أعماله مسلسل علامة استفهام، وقال إسلام حافظ خلال لقائه مع القاهرة 24: هيثم أحمد زكي لسه كان إمبارح حد بيكلمني عنه ودي دايما فرصة كويسة إننا نفتكره وندعيله، هو كان صديق ليا جدا من قبل ما نشتغل مع بعض في مسلسل علامة استفهام.


