ردًا على والده| شريف إكرامي: تركيزي الكامل في الملعب.. ومش بتحضر لأي مناصب
رد شريف إكرامي حارس مرمى الفريق الأول لكرة القدم بنادي بيراميدز، على أنباء تعيينه في أحد المناصب الإدارية بناديه عقب اعتزاله كرة القدم.
إكرامي يوضح حقيقة توليه منصبًا في بيراميدز عقب اعتزاله
وكتب شريف إكرامي عبر حسابه الرسمي على إكس: بكل احترام لكل الآراء، أنا حاليًا تركيزي الكامل على شغلي في الملعب كلاعب محترف فقط، لاعب بيحترم تاريخه ومكان عمله ومش بتحضر لأي مناصب خارجيه.
وأضاف: كل مرحلة في حياة لاعب الكرة ليها ظروفها، ودي بيحددها كل لاعب حسب رؤيته، وعقليته، وتقييمه لنفسه.
وشدد حارس مرمى بيراميدز: دلوقتي أنا مكمل في مشواري باحترام لتاريخي، والأهم إني بستمتع بالكورة وبالتقدير في المكان اللي أنا فيه.
واختتم شريف إكرامي: ولما ييجي الوقت المناسب لأي قرار هشاركه بكل شفافية.

وكان إكرامي الشحات نجم الأهلي السابق ووالد حارس مرمى بيراميدز، تحدث عن سبب ابتعاد نجله عن المشاركة مع السماوي، حيث قال في تصريحات تليفزيونية: شريف حارس تالت في بيراميدز لأنه بيتجهز لحاجة داخل النادي، وجدد عقده وهو عارف إنه هيكون على الدكة، وكان لازم يجدد عقده بسبب وجود لاعبين فقط في مركزه هما أحمد الشناوي ومحمود جاد.
وفي سياق آخر، يواصل الفريق الأول لكرة القدم بنادي بيراميدز استعداداته لمواجهة مودرن سبورت، والمقرر لها غدًا الاثنين، ضمن منافسات الجولة الرابعة من مسابقة الدوري الممتاز.


