الجمعة 05 ديسمبر 2025
More forecasts: Wetter 4 wochen
رئيس التحرير
محمود المملوك
أخبار
حوادث
رياضة
فن
سياسة
اقتصاد
محافظات
محافظات

حلمي عبد الباقي: بذلت مجهودًا في أغنيتي الجديدة شربنا.. وحرصت على تقديم عمل يليق بالجمهور

حلمي عبد الباقي
فن
حلمي عبد الباقي
الخميس 28/أغسطس/2025 - 07:24 م

طرح الفنان حلمي عبد الباقي أغنيته الجديدة على المنصات، التي تحمل اسم شربنا من كلمات صلاح مندي وألحان هاني فاروق وتوزيع بيشوي سمير.

وتقول كلمات الأغنية: شربنا شربنا شربنا حطينا سكر قلبنا، بندوق لقيناه مر دلقناه يغور الحب اللي تاعبنا، تعبنا تعبنا تعبنا من اللي بيستمى حبيبنا، قدمنا السبت وبعده الحد نسى الاتنين وسابنا، دلعين وتلاته دلعنا، طبطنا وقولنا بتاعنا، حب وسقيناه أخلصنا معاه، بس الاخلاص ضيعنا.

حلمي عبد الباقي يطرح أغنيته الجديدة شربنا عبر قناته بـ يوتيوب ومنصات التواصل الاجتماعي
حلمي عبد الباقي يطرح أغنيته الجديدة شربنا عبر قناته بـ يوتيوب ومنصات التواصل الاجتماعي

وقال الفنان حلمي عبد الباقي في بيانٍ له، إنه بذل مجهودًا كبيرًا في التحضير لأغنيته الجديدة شربنا، معربًا عن أمله في أن تنال الغنوة على إعجاب جمهوره، كما أكد عبد الباقي أنه حرص على تقديم عمل فني مميز يليق بثقة محبيه وذوقهم، متمنيًا أن تحظى الأغنية بالتقدير والنجاح المنتظر.

وطرح مؤخرا حلمي عبد الباقي أغنية كفاية جراح، وهي من كلمات زياد حسن وألحان محمد الفخراني وتوزيع رامي المصري.

وتقول كلمات الأغنية: أنا قلبي يا دنيا فاض بيه إنتى بتعملي فيه كده ليه، بتجرحى من غير أسباب، رخيلي يا عمر حبالك سيب ولا مليش في الدنيا نصيب، يعني أنا مش معمولى حساب، الله يخليكي كفاية جراح ولا أنا مش مكتوبلي أرتاح".

تابع مواقعنا