الجمعة 05 ديسمبر 2025
More forecasts: Wetter 4 wochen
رئيس التحرير
محمود المملوك
أخبار
حوادث
رياضة
فن
سياسة
اقتصاد
محافظات
محافظات

هشام الجخ: طلبت من أحمد سعد يغني أغنية أنا قادر في جعفر العمدة

هشام الجخ
فن
هشام الجخ
السبت 13/سبتمبر/2025 - 01:38 ص

كشف الشاعر هشام الجخ، تفاصيل تعاونه مع الفنان أحمد سعد، في عدد من الأغاني وأبرزها أغنية أنا قادر بمسلسل جعفر العمدة بطولة الفنان محمد رمضان.

وقال هشام الجخ، في لقائه مع الإعلامي منى الشاذلي رفقة الفنان أحمد سعد: أنا اللي كلمت أحمد سعد في أغنية أنا قادر علشان يغنيها، ولكن هو اللي كلمني في مسلسل توبة، وسهر على أغنية أنا قادر في يومها وطلع التحفة دي.

وعلق الفنان أحمد سعد، على حديث هشام الجخ، قائلًا: أنا مكنتش واثق منها الكلام كان جامد أوي، وقلت أسمع هشام الجخ لأنه رأيه صارم، وأول ما سمع اللحن إداني قصيدة هقعد ألحن فيها 3 سنين، عمري ما شفت حد عنده الغزارة دي، إداني كلام وقالي اختار براحتك.

أحمد سعد: هربت من البيت بسبب حبي للفن

وكان كشف أحمد سعد عن موقف صعب واجهه في بداياته الفنية، عندما قرر في سن الرابعة عشرة أن يترك المنزل بسبب اعتراض أسرته على دخوله المجال الفني، قائلًا: كنت بحب الغناء من وأنا صغير، ولما رفضوا، قررت أهرب وأغني في الأفراح، وكنت دايما بخاف أتعب أو يحصل لي حاجة محدش يعرف عنها.

تابع مواقعنا