المصريين جدعان.. أمريكية مقيمة بمصر تشيد بتعامل صيدلي معها: فلوسي خلصت وإداني الدواء دون مقابل
نشرت سيدة أمريكية مقيمة في مصر، فيديو عبر حسابها بموقع التواصل الاجتماعي، تيك توك، تروي فيه تجربتها للعيش في مصر، كاشفة عن موقف جمعها بـ صيدلي وافق على إعطائها الدواء لصغارها دون مقابل مادي.
المصريين جدعان.. أمريكية مقيمة بمصر تشيد بتعامل صيدلي معها: فلوسي خلصت وإداني الدواء دون مقابل
وقالت السيدة الأمريكية: أنا أمريكية ساكنة في مصر، ومصر بترجعلي إيماني في الناس تاني، ولادي كانوا تعبانين جدًا بقالهم أسبوعين، والنهاردة كشفنا عند الدكتور.
وتابعت: بعد يوم طويل ومرهق ومتعب، رجعت البيت واكتشفت إن معنديش فلوس كفاية معايا، وبعت زوجة البواب للصيدلية تشرح ظروفي للصيدلي، هو جديد في شيفت الليل، وميعرفنيش ولا أعرفه، وميعرفش إذا كنت هرجعله تاني ولا لأ، ووافق إني آخد العلاج على كلمتي، إني هجيله تاني بكرة الصبح وأحاسبه.
واستكملت: خدت علاج بـ 219 جنيه، ودة مبلغ كبير على أي حد مصري، وفكرة إنه يعطيني الدواء كده من غير ما يفكر لحظة، ده بجد قلب المصريين الحقيقي.



