جنات: بقيت جريئة في اختياراتي الفنية.. واللي بيخاف من المنافسة إنسان ضعيف
تحدثت الفنانة جنات عن تحول شخصيتها مؤخرًا، مؤكدة أنها أصبحت أكثر جرأة وتميل إلى تجربة أشياء جديدة والدخول في مخاطرات فنية مختلفة، كما تطرقت للحديث عن المنافسة بينها وبين بعض الفنانين.
جنات: بقيت جريئة في اختياراتي الفنية
وقالت جنات خلال لقائها مع القاهرة 24: أنا اتغيرت كتير في اختباراتي وبقيت جريئة جدًا عن الأول، وبحب أجرب وأدخل ريسك، وبعمل حاجات كتير أوي، فأتوقعوا مني أي عمل مختلف.
كما تطرقت للحديث عن خوفها من المنافسة بينها وبين بعض الفنانين وقالت: اللي بيخاف من المنافسة إنسان ضعيف، والمنافسة حاجة صحية جدًا، بتخليك تنتج وتشتغل أكتر، وأنا زي أي بني آدم، بييجي وقت بحس فيه إني مش قادرة أشتغل نفسيًا، وبحس بإني بقع من جوايا، ولكن اللي بيحركني هما زملائي النشطين، وأنا بفرح جدًا بنجاح زملائي.
ومن جانب آخر، سبق واستقبلت إدارة مهرجان شرم الشيخ برئاسة المخرج مازن الغرباوي الفنانة جنات فور وصولها إلى مدينة شرم الشيخ، لإحيائها حفل الافتتاح وقدمت جنات خلال الحفل أغنيتين هما: "بنعرف نفرح" و"وحشتينا"، وهما من ألحان كريم نيازي، وكلمات محمود كلازا، وتوزيع موسيقي يوسف حسين.
ومن جانب آخر، سبق وأعربت جنات، عن ندمها بسبب عدم زواجها مبكرًا، موضحة أنها اتخذت قرار الزواج بعد 4 سنوات من تقدم زوجها لطلب يدها، وقالت في لقائها مع الإعلامية منى الشاذلي، في برنامج معكم: بلوم نفسي أني متجوزتش محمد زوجي بدري، لأني مدتلوش فرصة أننا نتعرف على بعض كان أكيد اتجوزنا بدري وزمان بناتنا كانوا كبار دلوقتي، كانت ظروف وكنت بشتغل كتير أوي وحياتي زمان لا تناسب الجواز، وكنت بسمع حاجات بتخوفني من الجواز.


