الأحد 03 مايو 2026
More forecasts: Wetter 4 wochen
رئيس التحرير
محمود المملوك
أخبار
حوادث
رياضة
فن
سياسة
اقتصاد
محافظات
محافظات

مناخيري كانت هتتكسر.. دياب يكشف كواليس إصابته في مسلسل هي كيميا

دياب
فن
دياب
الجمعة 03/أبريل/2026 - 08:31 ص

كشف الفنان دياب كواليس مشاهده مع الفنان مصطفى غريب في مسلسل هي كيميا، الذي عرض في السباق الرمضاني 2026، موضحًا أنه تعرض للعديد من الإصابات.

وقال دياب في لقائه في برنامج يحدث في مصر: مفيش مشهد ليا أكشن مع مصطفى غريب، ولكن في مشهد وإحنا بنفرغ الكاميرات مصطفى خبطني في مناخيري ودوخت مرة واحدة واتلموا عليا، مناخيري كانت هتتكسر بجد، ومرة تانية صباعي ورم.

دياب: مصطفى غريب كان قلقان.. وببقى مبسوط وأنا واقف قدامه

أما عن تفاصيل تعاونه مع مصطفى غريب، فعلق دياب قائلا: مصطفى غريب، المسؤولية عنده بقت الضعف لأنه حاجز مكان كبير في قلوب الناس، وأنا كنت حاسس بيه جدًا وهو قلقان هل هيضحك الناس، ولكني كنت بطمنه يوم ما عملنا أكشن قولتله إحنا هنبقى رقم واحد، اليوم ده حسيت بطمأنينة جيالي من عند ربنا، صحيح إني اتخضيت شوية قبل رمضان لما توقعات الناس عليت ده رعبنا أكتر، مصطفى من أهم المواهب والممثلين اللي وقفت قدامهم في حياتي المهنية، أكتر حد فاجئني في هي كيميا كان مصطفى، آه بيصنع ضحك لأنه كوميديان عظيم، ولكن في المشاهد اللي فيها دراما أنا ببص في عينه وأنا متسلطن جدًا ده ممثل عينيه مليانة مشاعر وطاقة، موهبته عظيمة وأنا مبسوط وأنا واقف قدامه.

تابع مواقعنا