السبت 05 سبتمبر 2026
More forecasts: Wetter 4 wochen
رئيس التحرير
محمود المملوك
أخبار
حوادث
رياضة
فن
سياسة
اقتصاد
محافظات
محافظات

رضا البحراوي: مفيش عداوة بيني وبين محمود الليثي وحمادة الأسمر.. لازم نحب الخير لبعض الدنيا فانية

رضا البحراوي
فن
رضا البحراوي
الإثنين 13/يوليو/2026 - 10:38 ص

أوضح المطرب الشعبي رضا البحراوي، أنه لا يوجد أي عداوة بينه وبين المطرب الشعبي محمود الليثي، والمطرب حمادة الأسمر، موجهًا رسالة لزملائه بالوسط الفني بعدم الخوض في نزاعات بين بعضهم البعض.

وكتب رضا البحراوي، عبر حسابه بـ إنستجرام: الحمد لله والفضل والشكر لله وحده الذي أنعم علينا بسلامة الصدر ونقاء السريرة، فوالله ما آذيت أحدًا ولا سعيت في ضرر إنسان، والحمد لله الذي جعل قلبي عامرًا بالخير، أنا حابب أوضح للناس كلها أن أخويا وحبيبي محمود الليثي وأخويا حمادة الأسمر أبو ماسة ما فيش بينا أي عداوة، إحنا كلنا إخوات وكلنا راجل واحد، ومحبتي لكل الناس في المجال وخارج المجال معروفة.

وأضاف رضا البحراوي: أنا طول عمري بقف جنب الكل وبحب الخير لكل الناس، ولا عمري حقدت على حد ولا بصيت لحد، والحمد لله أنا ماشي وربنا هو اللي ساندني، وبوجه كلامي لكل زمايلي في المجال إحنا كلنا إخوات، لازم نحب الخير لبعض ونفرح لنجاح بعض، لأن الدنيا فانية والسيرة الطيبة هي اللي باقية.

رضا البحراوي 

وفي وقت سابق، نشر الفنان الشعبي رضا البحراوي رسالة مؤثرة عبر حسابه الرسمي على موقع التواصل الاجتماعي فيس بوك، عبّر فيها عن رؤيته لظاهرة الغيرة والحقد التي يتعرض لها أي شخص ناجح، مؤكدًا أن هذه التصرفات ما هي إلا دليل على النجاح والتقدم، حيث كتب: ما تكرهش اللي بيغير منك، بالعكس احترم غيرته، لأنه من غير ما يقصد بيقولك: أنا مش قادر أبقى زيك.

تابع مواقعنا