بيومي فؤاد: تأثرت باللي حصل في الـ 3 سنين اللي فاتوا.. وبقول مش عايز أكمل في التمثيل
تحدث الفنان بيومي فؤاد، عن رغبته في الابتعاد عن الوسط الفني والتمثيل بسبب ما تعرض له خلال السنوات الثلاث الماضية، موضحًا أن المقربين منه نصحوه بعدم الانصياع وراء ما يُكتب على مواقع التواصل الاجتماعي.
وقال بيومي فؤاد، في تصريحات إذاعية: أنا تأثرت جدًا في الـ 3 سنين اللي فاتوا بما حدث، بكل نصائح الإخوة والقرايب أن دول لجان سوشيال ميديا مأجورين، ولكني تأثرت لأن عمرها ما حصلت، وأقسم بالله مابيعديش عليا أسبوع إلا لما أقولهم في البيت إني مش عايز أكمل في التمثيل وكفاية عليّا كده، واللي وصلني لـ ده إني مش متعود على ده.
أعمال بيومي فؤاد
ومن ناحية أخرى، تعاقد بيومي مؤخرًا على المشاركة في فيلم شمس الزناتي 2 مع الفنان محمد إمام والمخرج أحمد خالد موسى والمؤلف محمد الدباح، بالإضافة إلى فيلم ورا الكنبة مع الفنان محمد ثروت.
الجدير بالذكر أن بيومي فؤاد شارك في موسم أفلام صيف 2026 من خلال مشاركته في فيلم الجواهرجي مع الفنان محمد هنيدي ومنى زكي، وفيلم خلي بالك من نفسك مع الفنانة ياسمين عبد العزيز وأحمد السقا، وفيلم ابن مين فيهم مع الفنانة ليلى علوي.


